Om

2000-2020

Efter en kort karriere som forfatter kom jeg ind på det visuelle mens jeg boede i udlandet. Jeg havde på det tidspunkt arbejdet med både trommer og tekst og ville finde et rum, hvor jeg kunne arbejde med lyrik. På den måde ville trommerne og teksterne samle sig.
Dét var i hvert fald tanken.

2021-NU

Vi ramte en global pandemi i 2020. Det satte sig, naturligvis, hårdt i mig og min familie. Maleriet blev kort erstattet med papirarbejdet og linoleumstryk. Faktisk var det, at arbejde på papir noget jeg altid har gjort, men her gik jeg all-in og fandt virkelig tykt papir i store størrelser for at hold mig til de størrelser jeg har det bedst med.

Trykkene gik også helt fint. De er meget mindre end jeg normalt arbejder med, men på en eller anden måde fungererede det godt for mig. Alt udstyr blev indkøbt og jeg har pt. 40 tryk af forskellige motiver. Mange motiver mangler stadig første tryk (Der kommer et blogindlæg om det snart kan jeg mærke!).

MEN SÅ! Jeg var ulykkelig i papirer og de små udgaver af linoleumstrykkene. Noget måtte gøres! Samtidig forsøgte jeg at stoppe med at ryge, hvilket åbnede op for en helt ny række tanker om min kunstneriske fremtid. Hvad havde jeg dog lavet de sidste 20 år? Var jeg tilfreds med det vilde farvevalg, hurtige penselsstrøg og oilsticks? Skulle jeg kigge dybt i mig selv og tænkte, at jeg måske havde brugt de sidste 20 år på at lære for nu at være voksen i maleriet?